Az első Őrségben töltött pár nap annyira megfogott, hogy azóta újra visszalátogattam a térségbe és az ott megismert termelőkhöz, akik szívüket-lelküket beleadják a vállalkozásukba. Innen táraztam be egy pár finomságot a #maradjotthon mozgalom idejére, és még főzővideókat is készítettünk a friss alapanyagokból.

orseg_2_viragos_etek.jpg

De addig is, míg elkészülnek az új főzővideók, mutatom a tavalyi kalandunk legjobb pillanatait!

Találkozunk Walterrel, aki Belgium flamand részéről érkezett 6 éve, hogy rendkívül boldog Jersey szarvasmarhákat tenyésztve fantasztikus sajtokat (goudát és hegyi sajtokat) készítsen, vásároltunk is tőle persze. Átugrottunk Szlovéniába, egész pontosan Mátyásdombra, a Marof borászatba, ahol felkaptunk néhány üveg chardonnay-t, illetve benéztünk Károlyhoz, hogy néhány kiló hurkát-kolbászt kimenekítsünk a gazdaságából. 

Gyönyörködjetek az új videónkban, és figyeljetek, még jön a sorozatból egy epizód!

<