Közel 30 év szórakoztatóiparban eltöltött év után az idén 50 éves Jennifer Lopez még mindig a csúcson van, sőt, csak most van ott igazán, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy onnan bárki is letaszíthatná. Ő napjaink egyik legnagyobb A-listás hollywoodi sztárja, aki nemcsak énekes-, és színésznőként ismert, hanem igazi stílusikon, a legmenőbb divatesemények állandó résztvevője, és mostantól modell is, ugyanis egy nagyon menő márka nemzetközi arca lett. Nézzünk bele J.Lo idei évének legemlékezetesebb pillanataiba és nézzük meg egyúttal az 50 legmenőbb ruháját! 

jennifer-lopez.jpg

Nagyon nehéz választani, hiszen 30 év alatt volt jó néhány ikonikus pillanata a hölgynek - vannak örök favorit tervezői, mint a Versace vagy Zuhair Murad, kedvenc stílusai, mint például a felsőtestét és csípőjét kígyóként ölelő bodycon ruhák, és persze imádja a csillogást, ahogy egy igazi díva! Nekem ez volt az 50 kedvenc ruhám a szupersztártól, természetesen a sorrend véletlenszerű, hiszen nem is tudnék választani! ;)

Nézd meg a galériát!

De nézzük, milyen szuper dolgok történtek Jenniferrel idén! 

Golden Globe-ra jelölték új filmje, a Wall Street Pillangói-ban nyújtott alakításáért

A Hustlers, vagyis magyarul a Wall Street Pillangói, egy ízig-vérig csajos film, melyben ügyeskedő sztriptíztáncoslányok férfiak tömkelegét veszik le a lábukról és jól ki is fosztják őket. A film debütálása után sokan már Oscart kiáltottak, decemberben pedig Golden Globe jelölést kapott a színésznő "A legjobb mellékszereplő" kategóriában. Nézzetek bele, hogyan született meg a film legdurvább rúdtáncos jelenete, melyre alig pár hónapja volt felkészülni, hogy aztán profi táncosnőként kápráztasson el bennünket a vásznon. Ha még nem láttátok a filmet, az ünnepek alatt pótoljátok!

Eljegyezte a szerelme, Alex Rodriguez

Úgy tűnik, Jennifer végre tényleg révbe ért, és közel 2 év együttjárás után (valójában már 2005-ben is ismerték egymást egy baseball meccsnek köszönhetően), idén márciusban az ex-baseball legenda Alex Rodriguez megkérte szerelme kezét - nem éppen szerény körülmények közt - a Bahamákon. A.Rod a saját Insta oldalára posztolt egy képet, melyen az énekesnő kezét fogja, ujján egy hatalmas gyémántgyűrűvel. A kép alatt ennyi áll: „Igent mondott.” Sok boldogságot nekik!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,


CFDA díjat kapott és most már hivatalosan is divatikon

A legjobb divattervezőket díjazzák a minden évben megrendezésre kerülő CFDA gálán (amin nem mellesleg Palvin Barbi is megjelent), amelyen idén J.Lo nyerte el - megérdemelten - a Fashion Icon díjat. Narancssárga Ralph Lauren outfitjében mindenkit elkápráztatott, a crop topja alatt kivillanó kockahasa pedig szintén díjat érdemelt volna. 

talpig_narancs_ralph_laurenben_meg_50_evesen_is_irigylesre_melto_alakkal.jpg

Teltházas volt az amerikai turnéja!

Az It's my party névre keresztelt turnén rengeteg sláger megszólalt, például a "Love Don't Cost A Thing", a"Get Right" és az "I'm Real", de persze ott volt az új albuma is. Nézzétek meg a nyitó számot, ami egy friss dal - így kell beindítani egy partit!

Jenny from the block party: Júliusban ünnepelte 50. születésnapját

Mint egy DÍVA. A parti helyszínére, amely Gloria és Emilio Estefan miami otthona volt, az énekesnő a vőlegényétől kapott tűzpiros Porsche-val érkezett, a rendszámon pedig csak ennyi állt: J.Lo. Volt minden, ami kell: 250 meghívott, olyan sztárvendégekkel, mint Ashanti, DJ Khaled vagy Fat Joe, volt Miami tengerpart, 10 emeletes torta és tűzijáték, Jennifer ruhája pedig egy extravagáns, ezüst színű, 24 karátos arannyal és Swarovski kristályokkal díszített Versace darab volt, ami külön a jeles alkalomra készült.    

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

 

20 évvel később újra felvette A VERSACE RUHÁT

Az ikonikus zöld, dzsungelmintás Versace darabban a 2000-es Grammy-díjátadón vonult végig a vörös szőnyegen, ezzel pedig örökre beírta magát a divattörténelembe. Ezek után az egész világ ezt a ruhát guglizta, hiszen akkor még sem social media, sem képkereső funkció nem létezett - talán meglepő, de ez utóbbit is ennek az outfitnek köszönhetjük. A Versace ruhának még külön Wikipédia oldala is van!

Nézzétek meg, hogy telt a ruhapróba, a show és az afterparti:

Már forog is az új filmje, a Marry me

Bár az esküvőjének még nincs meg a dátuma, egy menyasszonyi ruhában már láthattuk idén, méghozzá új filmje, az Owen Wilsonnal közös Marry me forgatásán, New Yorkban. Annyit tudunk róla, hogy egy popsztárt faképnél hagy az esküvő napján a vőlegénye, aki erre egy random fickóhoz megy hozzá. Feltételezem, hogy JLo alakítja a popsztárt! Annyi viszont biztos, hogy ez a flitteres Zuhair Murad ruha is főszerepet játszik majd:

james_devaney_getty_images.jpgFotó: JAMES DEVANEY / GETTY IMAGES

A Coach márka arca lett

Méghozzá világszerte! Szóval még a modellkedést is felírhatja az idei listájára Jennifer, ami azért nem semmi. 2020 tavaszától érkeznek a JLo-val fotózott klasszikusan sikkes darabok az üzletekbe:

coach-jennifer-lopez-announcement-111919-ph-benjamin-rosser-bfa-1-jpg-1574186316.jpgFotó: Benjamin Rosser

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy jövőre övé a Super Bowl Halftime Show, amire minden popsztár vágyik! De ha nincs kedvetek elolvasni ezt a rengeteg dolgot, nézzétek meg JLo Insta videóját, amiben összefoglalja mindezt, méghozzá irtó szexin, ahogy csak ő tudja! 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,