Ha a Titanic betétdalának énekesnője került szóba, sokáig nem elsősorban a pimasz, szabályokkal szembemenő, bevállalós stílus jutott eszünkbe. De úgy tűnik, Drágáim, ez napjainkra teljesen megváltozott - nézzük, mit produkált mostanában a hölgy a divatheteken!

A 49 éves hölgy ugyanis férje halálát követően egy új fejezetet nyitott az életében és a gardróbjában is. A nehéz évek után teljes gőzzel tért vissza, folyton új helyeken felbukkanva, hogy mosolyogva pózoljon a paparazziknak.

celine-dion.jpg

Mikor először felbukkant a nemzetközi pop porondján, az még jóval a személyi stylistok kora előtt volt és azt hiszem, nem is a stílusérzékéről lett híres az énekesnő. Mit szóltok például ehhez az 1994-es ruhához, amit a Grammy-díjátadóra kapott fel? Innen volt szép feljönni, igaz? ;)

Fotó: Robin Platzer/IMAGES/Getty Images

Ami először igazán nagyot szólt a stílusával kapcsolatban, az egy John Galliano által megálmodott fordított szmoking volt, amelyben az 1999-es Oscar-díjátadón jelent meg. Már itt megvillantotta a merészségét, de sokan nem értették a kreációt - manapság az ilyen már meg se kottyan, sőt, kifejezetten menő például csajoknak a fordítva felkapott férfiing!

Fotó: SGranitz/WireImage

Aztán teltek-múltak az évek, a férje beteg lett, és nem is nagyon a divaton volt a fókusz. Mikor 2016 januárjában elhunyt a férje, Rene Angélil, szépen lassan Céline is elkezdett visszatérni a reflektorfénybe - 2017 volt az első olyan év, mikor az énekesnő többet szerepelt a címlapokon a stílusa miatt, mint a zenei pályafutása kapcsán. 

Ehhez először is kellett egy segítő a shoppingolásban, aki rálát a friss trendekre! A választás Law Roach-ra esett, aki egy felkapott stylist, vagy ahogy magát nevezi „imázs építész”, és Céline-en kívül Zendayával, egy fiatal amerikai színésznővel és Will Smith feleségével, Jada Pinkett-Smith színésznővel is dolgozik. A stylistnak sikerült meggyőznie a hölgyet, hogy a minimalista tervezők mellett, mint például Jil Sander, akit nagyon szeret, vállaljon be néha meredekebb darabokat is, és ötvözze a stílusokat. Így születtek meg az utóbbi idők szuper szettjei, amelyek közül be is mutatok néhányat!

Céline az első táskakollekciójának bemutatásakor Las Vegas-ban, még 2017-ben! Szerintem ez a hosszúszárú csizma valami lehengerlő rajta!

Fotó: Denise Truscello/WireImage

„Csak egy újabb nap az irodában.” – mókásan így utalt erre a szettre az énekesnő. És igen, bárcsak mindenkinek jutna egy kis Dior és Yves Saint Laurent a szorgos hétköznapokra... 

Fotó: Mehdi Taamallah/NurPhoto via Getty Images

Itt éppen egy gyönyörű Christian Siriano estélyiben parádézik A szépség és a szörnyeteg remake 2017-es Los Angeles-i bemutatóján. Természetesen ő a szépség! ;)

Fotó: Steve Granitz/WireImage

És hogy lehet valakit beskatulyázni, aki egyik nap púderszínű ceruzaszoknyában tipeg, a másik nap pedig rockistennőként vonul? A Balmain combcsizmához itt egy vagány kabát és egy dögös póló társult - elképesztő!

Fotó: Mehdi Taamallah/NurPhoto via Getty Images

Igen, a bőrruhák nagyon menők, és Céline erre már 2017-ben rájött! A 2017-es őszi-téli párizsi divatheteken itt épp a Christian Dior Haute Couture show után kapták lencsevégre a kamerák. Egyszerű, sikkes ruha egy vagány szemüveggel és széles övvel kombinálva. Madame Dior!

Fotó: Marc Piasecki/WireImage

Lady Gagán is láthattunk hasonló, Zorrot idéző szetteket mikor a Joanne albumát promotálta, és úgy tűnik, ez a stílus Céline-nek is bejött, aki itt épp hófehérben tündökölt:  

Fotó: Mehdi Taamallah/NurPhoto via Getty Images  

Talpig Gucciban! Van itt minden: susogós, hímzett sportszerkó, megosztó latex zokni-szandál és egy visszafogott fekete bőrtáska is. Ezt nevezem stílusok kavalkádjának!

Fotó: Mehdi Taamallah/NurPhoto via Getty Images

A nap, amikor Céline túlragyogta a Petit Palais-t Párizsban! Újabb nap a 2017-es divathéten, amikor imádták a fotósok - talpig Giambattista Valliban:

Fotó: Christian Vierig/Getty Images

Talpig pitonbőrben! 2017-es európai turnéján is villantott különlegességeket a hölgy, aki a kígyóktól sem riad vissza:

Fotó: Mehdi Taamallah/NurPhoto via Getty Images

Itt pedig hófehér habcsókként tündökölt az énekesnő. A kép a 2017-es Billboard zenei díjátadón készült, méghozzá egy Stephane Rolland designer estélyiben. Angyali, de cseppet sem unalmas!

Fotó: Jeffrey Mayer/WireImage

De mi újság vele mostanában? Hát szerencsére rengeteg minden! Tele vannak vele ismét a divatlapok - minden divatbemutatón első sorban ült a párizsi haute couture divathéten, parádés szettekben és rendkívül jókedvűen. Céline minden interjúban elmeséli, hogy 50 évesen érzi úgy, hogy kiteljesedett, imádja az életet és minden nap egy kaland. Méghozzá, úgy tűnik, meglehetősen divatos kaland! Az újságok persze ízekre szedték súlya miatt, de ha ő jól érzi magát és láthatóan vidám, akkor szerintem ne kongassuk a vészharangokat, lehet, hogy csak tisztítókúrán van éppen! ;)

Nemrég egy fantasztikusan elegáns fekete-fehérben láthattuk például. Íme, a Giorgio Armani Prive Haute Couture show-n bemutatott outfit - én imádom a hatalmas, fekete masnis inget és a bőszárú Armani nadrágot is!

Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Azt mondják, találj valakit, aki úgy néz rád, ahogy Céline a ruhákra... Úgyhogy muszáj megmutatnom ezt a kis videót, amin épp az Armani bemutatón csodál egy estélyit Céline, és láthatóan nem találja a szavakat, annyira le van nyűgözve. Szó bennszakad, hang fennakad, hogy Arany János szavaival éljek:

De ha a fekete-fehér nem a ti világotok, vagy csak kilépnétek belőle, nagyon szuper választás a puha, színes bőr is, mondjuk egy dzseki formájában. Egy érett nőnek sokkal jobban állhat, mint mondjuk a lakkbőr vagy egy karakteres fekete bőrdzseki, sokkal szebben lágyítja a vonásokat:

Fotó: Marc Piasecki/Getty Images

Ezüst és arany egy szettben? Céline szerint igen! És egy kis érdekesség: itt épp feltűnik a képen Pepe Muñoz, Céline egyik háttértáncosa, akivel férje halála után került szoros barátságba - de a híreszteléseket tagadja, hogy romantikus érzelmek fűznék őket egymáshoz, nem mintha bárkinek bármi köze lenne hozzá. Szerencsére úgy tűnik, mindketten nagyon kedvelik a divatbemutatókat!

Fotó: Marc Piasecki/Getty Images

A végére tartogattam azt az Alexandre Vauthier overallt, amivel a napokban került címlapokra az énekesnő. Mint egy szupersikkes stewardess!!

Fotó: Marc Piasecki/Getty Images

És hogy lássátok, Céline hatalma nem ismer határokat, miután felkapta ezt a kasmír, leopárd mintás melegítőt, az összeset elkapkodták a brand online shopjából:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tellement heureuse d’être à Paris !! �- Céline xx… . So happy to be in Paris!! � - Céline xx… . . #pfw

Céline Dion (@celinedion) által megosztott bejegyzés, Jan 21., 2019, időpont: 10:47 (PST időzóna szerint)

Búcsúzóul pedig jöjjön egy kép, amin látszik, hogy a hölgy imádja a mókázást - és a nagyon mély dekoltázst, oohlala! ;)

Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Nyitókép: Michael Tran/FilmMagic